WORKSHOP THE GOLDEN WORK LIFE CIRCLE

Worstel je met je work-life balans? Heb je vaak het gevoel dat je niet alles gedaan krijgt wat je wil realiseren? Tijdens deze workshop  maak je kennis met de ‘golden work life circle’. Een cirkel die goud waard is om je werk en alles daarbuiten draaiende te houden. Laat ons toegeven: het is vaak niet simpel en iedereen worstelt er wel eens mee. 

Deze interactieve en praktische workshop is een evenwichtige mix van informatie en oefeningen. Je zal gemotiveerd zijn om je eigen aanpak op een voor jou aangepaste wijze te veranderen. Met de opgedane kennis kan je zelf harmonie creëren tussen dat wat je wil als werknemer en dat wat je wil voor je privéleven. Je krijgt daarbij een aantal concrete tools en tips mee met als uiteindelijk doel een evenwicht te vinden in je ‘work-life integratie’.

Wat kan je verwachten?

  • We doorprikken een aantal mythes rond de work-life balans 
  • Je leert je hoe je je brein kan herprogrammeren naar meer (werk)geluk. 
  • Je ervaart minder (innerlijke) weerstand tussen je werksituatie en gezinsleven
  • Je leert beter omgaan met maatschappelijke verwachtingen
  • Je wordt je bewust van je eigen potentieel door je aandacht beter te hanteren
  • Via een 5 stappen- actie- plan breng je in kaart wat jou écht gelukkig en energiek maakt in je werk en je privéleven
  • Je krijgt 10 gouden tips aangereikt met als uiteindelijk doel helderheid en meer rust te vinden in de integratie van je werk met de andere domeinen van je leven. 

 "Met veel enthousiasme en wetenschappelijke onderbouw weet Miet als geen ander ‘schwung’ te brengen in een workshop en deelnemers in beweging te zetten, op weg naar meer werkgeluk en een betere work life integratie!" 

- Barbara Blomme, Volvo Cars -

WORKSHOP THE GOLDEN WORK LIFE CIRCLE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x