WORKSHOP MENTAAL KAPITAAL

Wist je dat een een grote mentale veerkracht hét antigif is tegen stress en burn out? En dat we ons gedrag kunnen beïnvloeden om onze mentale weerbaarheid te verstevigen? Want veerkracht is een cruciale factor om gelukkig te zijn. Door het preventief "trainen" van je breinspieren kan je je weerbaarheid verhogen en ben je beter bestand tegen de stressvolle uitdagingen van deze tijd.

Deze workshop is een combinatie van theorie, interactie en het praktisch aanvoelen van onze breinwerking. Deelnemers maken een actieplan op waarmee ze zelf aan de slag kunnen

Wat neem je mee?

  • stresssignalen herkennen bij jezelf en je collega's
  • hoe stress en burn out preventief aanpakken?
  • stressoren verminderen en ermee leren omgaan
  • hefbomen van mentale weerbaarheid toepassen op je eigen werksituatie en privé
  • meer energie uit je werk halen
  • een 48-uren uitdaging om alvast een aantal tips uit te testen

Op een heel boeiende, inspirerende manier brengt Miet het thema veerkracht of het mentaal kapitaal tot leven. Een aanrader. 

- Marc Croonen, HR Director Vandemoortele - 

"Wij zijn blij dat we kozen voor de inspirerende lezing van Miet Leijssen over Mentaal Kapitaal. Fineko wil namelijk meer inzetten op veerkracht ter preventie van stress en burnout. Miet slaagde erin om de aandacht van het publiek vast te houden door het delen van herkenbare voorbeelden en haar expertise in dit domein. We ontvingen diverse positieve reacties van onze medewerkers na de sessie, ook na het lezen van het boek ‘Mentaal Kapitaal van Elke Geraerts’ dat we cadeau deden aan iedereen. We gaan hier verder mee aan de slag door dit thema onder de aandacht te houden en zien uit naar een vervolgsessie!"

- Bart Vandeloo & Danny Timmermans, Fineko -


Meer referenties - lees hier >>

WORKSHOP MENTAAL KAPITAAL

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x