WORKSHOP FOCUS : Move your brain, get focused!

Aandacht, aandacht! Het vermogen om geconcentreerd te blijven neemt af in deze online tijden. Goede prestaties haal je niet uit nog meer doen, maar door je energie te managen en te kiezen waarop je jouw aandacht wil richten. Kortom, werken met focus! Tijdens deze workshop zet je jouw brein mentaal en fysiek in beweging leer je technieken om meer focus en energie te ervaren en dus gelukkiger en succesvoller te worden op het werk en daarbuiten.

Deelnemers werken tijdens deze workshop actief mee en staan stil bij hun stoorzenders om focus te houden en ontdekken waarop ze zich écht willen focussen. Via diverse oefeningen moedigen we zelfreflectie aan, krijg je de mogelijkheid je specifieke context te bespreken en worden ervaringen uitgewisseld. Bij elk thema word je uitgedaagd persoonlijke actiepunten te formuleren en hiermee aan de slag te gaan na de workshop.


Wat neem je mee?

  • Een makkelijk toepasbaar breintrainingsprogramma waarmee je onmiddellijk 1ste cruciale stappen zet naar meer focus
  • Praktische focustips & tools die onmiddellijk inzetbaar zijn in je dagelijks werk en privé
  • Inzicht in hoe je je brein in beweging kan zetten om jezelf mentaal gezond en scherp te houden
  • Flexibel, beheerst en gefocust aan de slag blijven onder druk of bij veranderingen
  • Afstand nemen van de waan van de dag
  • De chaos en stress van multitasking inruilen voor één taak met focus
  • Ontdekken waarop je je wil focussen – wat voor jou belangrijk is

"Miet heeft ons binnen het kader van het Veerkracht-programma geïnspireerd over ‘Move your brain-get focused’. Het was een interactieve, inspirerende en energiegevende sessie waarbij je zin kreeg om onmiddellijk aan de slag te gaan en de praktische tips toe te passen op je werk & privé. Het heeft me getriggerd om regelmatig echt in mijn ‘cocon’ te gaan zitten na het bepalen van het tijdstip dat ik mijn olifant wil aanpakken. Miet is sterk aan de slag gegaan met de feedback, input en het kader dat we geschept hebben. Ze maakte zeer vlot de link met de andere lezingen waardoor het geheel benadrukt werd zonder dat er in herhaling gevallen werd. "

-Inge Strauven - HR Business Partner JBC-

WORKSHOP FOCUS : Move your brain, get focused!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x