REFERENTIES - GETUIGENISSEN

Coaching van executives, leidinggevenden, werknemers of ondernemers

MAAIKE DE RIDDER - LEIDINGGEVENDE

Ik heb inzicht gekregen dat ik inderdaad wél leiding kan geven. De coaching bracht structuur in al mijn taken en hoe ik er tegenover sta. Daarmee kan ik aan de slag om met mijn oversten in overleg te gaan. De aanpak van Miet was heel fijn, werkend vanuit sterktes en heel enthousiasmerend. Ook heel menselijk en empathisch. Met rake vragen en opdrachten die me deden nadenken en omdenken.

FREDERIK VAN DEN BOSSCHE - BUSINESS MANAGER

Binnen de wildgroei aan loopbaanbegeleiders koos ik voor de dichtstbijzijnde coach en zo kwam ik bij Miet terecht en ik heb er geen spijt van! Eén, er komen sowieso geen computers aan te pas. Twee, zoals het een echte coach betaamt heeft Miet me geholpen om mijn eigen oplossingen te vinden. Méér nog, nadat de nieuwe richting helder en duidelijk was heeft ze me bovendien in contact gebracht met een potentiële werkgever. En vandaag ben ik daar aan de slag en terug helemaal in lijn met wat ik wil doen en belangrijk vind. Twijfel dan ook geen seconde om haar aan te bevelen. Glad to have met Miet!"

SAAR - LEERKRACHT

Miet weet de juiste vragen te stellen en verrassende technieken toe te passen om onderliggende gevoelens en ideeën naar de oppervlakte te brengen. Dit brengt me tot denkoefeningen die moeilijk maar wel noodzakelijk zijn om mijn eigen situatie in perspectief te zien en zo vooruit te geraken, stap voor stap.

Kortom, geen cliché-aanpak, respect- en begripvolle omgang, doelbewuste aanpak met vlotte flexibiliteit om van koers te veranderen wanneer nodig.

MARIA - ZORGKUNDIGE

“Miet is een heel fijne vrouw die voor elk obstakel een oplossing had. Ze is heel betrokken bij haar cliënten. Zo maakte ze speciaal een plaats in haar agenda vroeger vrij dan voorzien omdat ik een sollicitatiegesprek had. Dat gaf me een serieus duwtje in de rug. Maar ook het vertrouwen dat het wel in orde komt.”

NORA - ZELFSTANDIG ONDERNEMER

Ik ben doodmoe en futloos aan dit traject gestart, nu heb ik er terug zin in en we starten binnenkort een nieuwe zaak. Dankzij Miet ben ik het leven en het werk anders gaan bekijken, zij heeft mij erdoor geholpen toen ik het niet meer zag zitten.

BART BRIES - ICT SPECIALIST

Doordat Miet de juiste vragen stelde, kom ik zelf met antwoorden op de vragen waar ik mee worstelde, zoals wat wil ik met mijn huidige job. Door na te denken over hoe ik mijn toekomst zie binnen mijn huidige job, ben ik rustiger geworden en lukt het slapen en ontspannen beter.

SOPHIE NAUWELAERTS - PROJECT MANAGER

Ik had 6 jaar geleden al eens loopbaanbegeleiding gevolgd. Nu heb ik de stap naar Miet gezet en dit overstijgt mijn verwachtingen. Het gaat zoveel verder dan spreken over een mogelijke carrièrewissel. Ik vond mijn plek terug in het geheel: job, relatie, mama,...

BART - BEDIENDE

Miet, dank je wel voor de begeleiding, de info, de leuke gesprekken, de nieuwe inzichten,... Elk klein (en groot) steentje heeft er toe bijgedragen mijn zelfkennis, zelfzekerheid en overtuiging (terug / verder) op te bouwen en correct te gebruiken. Ik heb mogen leren wat mijn kernwaarden zijn en deze ook terug te vinden in mijn (toekomstige) job. Ik ben je echt heel dankbaar om mij hierbij op weg te hebben gezet en mij daarna met je mails ook telkens laten aanvoelen waar ik heen moest en waar ik diende op te letten. Ik hou er mij aan je verder op de hoogte te houden van mijn avonturen ;-)

LUK VANSTEENKISTE - SALES

Ik had totaal geen ervaring met opmaken cv en alles wat erbij hoort. Ik heb enorm veel opgestoken van de loopbaansessies. Ik besef nu dat er toch nog mogelijkheden zijn. Ik ben me bewuster van mijn kwaliteiten.

SYLVIE COCHET - PRODUCT SPECIALIST

Haar goede achtergrond die ze heeft van haar vroegere werkervaring en levenservaring dat ze heel goed weet wat je bedoelt. Ze is ook positief ingesteld en probeert je ook positief te houden. De rustige manier hoe ze je benadert en ze luistert heel goed. Ze vraagt ook altijd na elke sessie wat je van de sessie meeneemt.  

WENDY - BEDIENDE

Een absolute aanrader als je het bos door de bomen niet meer kan zien of gedemotiveerd bent. De inzichten die ik gekregen heb, zijn van onschatbare waarde! Ik kreeg het inzicht dat ik niet alles zelf en alleen moet kunnen uitvoeren en de bevestiging dat ik nog steeds het meest te bieden heb in mijn eigen vakgebied. Ik kreeg terug zelfvertrouwen om problemen en uitdagingen aan te kunnen. Dankzij de luistervaardigheid van Miet ontdek je stap per stap je werkpunten en laat ze je telkens zelf de  oplossing vinden. Verrijkend!

LIEVE KWANTEN - LEERKRACHT

Ben je jezelf kwijt gespeeld in je job of jobomgeving of zoek je wat meer rust in je hoofd en je hart, dan is loopbaanbegeleiding bij Miet een échte aanrader!


LISE LYNEN - PROJECT MANAGER

Velen verwachten bij loopbaanbegeleiding hulp bij het zoeken naar een nieuwe job maar mij heeft het vooral geholpen om mezelf terug te vinden in mijn huidige job.

BEATRICE WINDELS - COMMUNICATIEMEDEWERKER

De rust die ze uitstraalt, de eerlijkheid waarmee ze tegenover je zit (ik ben vrij spontaan allergisch aan tè 'fluffy' personen waarmee ik bedoel dat ze bij mij rechtuit moeten zijn, niet rond de pot moeten draaien en zeker niet te wazerig doen). Miet laat ook zien dat ze een echt mens is omdat ze af en toe met me meeleefde en ik vond dat fijn.

NELE - PLANNER

Ik heb een aantal inzichten over mezelf verworven die ik de rest van mijn leven zal kunnen gebruiken.

STEFAN HENDRIX - TEAMLEAD

Dankzij de coaching met Miet heb ik een aantal gebeurtenissen op het werk kunnen verwerken en inzichten gekregen om mijn eigen situatie beter te begrijpen. Ik heb haar luisterend oor, empathisch vermogen en aangereikte methodieken echt geapprecieerd.

EVA LAMONT - COPYWRITER

Dankzij de coaching bij Miet heb ik beter leren inzien wat ik echt graag doe en belangrijk vind in mijn werk, en hoe ik van daaruit op zoek kan naar een andere invulling van mijn werksituatie.Ik heb Miet ervaren als een warme, sympathieke en to-the-point coach die perfect aanvoelde hoe ze mij moest benaderen. Ze kon mijn talenten goed spotten en naar voren halen, wat me instant een goed gevoel gaf. Haar aanpak is heel persoonlijk, fris en spontaan. Er was niets dat ik niet kon of durfde vertellen.

CAROLIEN - BEDIENDE

Wat een professionele aanpak! Miet heeft duidelijk geluisterd naar mijn vraag en met haar aanpak hier op ingespeeld. Ik ben een pak inzichten rijker!

Bedrijven

Een greep uit de bedrijven waarmee ik samenwerk

 
 

 

 


ELKE GERAERTS, BETTER MINDS AT WORK

Miet is expert op vlak van focus en hét aanspreekpunt voor mental coaching (breintraining – neuropsychologie) en sportpsychologische thema’s. Als trainer van workshops rond focus, work-life en veerkracht vind je die kruisbestuiving tussen de sport en bedrijfswereld terug in haar aanpak. Ze is coach in hart en nieren die sterk gelooft in de kracht van mensen om hun eigen leven richting te geven door weer te focussen op wat écht bij hen past.

Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. Vanuit haar verleden in de competitiesport, zet Miet je met haar dynamische combinatie van expertise en mensenkennis (terug) in beweging.


EMILIE CUYPERS, PRODUCT MANAGER ORFIT

"Ik vond de workshop heel boeiend. De 3 uur waren zo voorbij. De interactieve onderdelen gaven echt een goed beeld van hoe focus werkt en hoe onze hersenen hiermee omgaan. Ook de theoretische onderdelen vormden een uitstekend kader. Fijn dat het in een beperkte groep is. Je gaat naar huis met tips die je echt kan toepassen in de praktijk. Miet zet je aan tot het effectief uitvoeren van je eigen vooropgestelde actiepunten." 

YVES THOMAS - ICT MANAGER GRANT THORNTON

Tijdens de coaching met Miet, kreeg ik het inzicht dat ik niet alles zelf en alleen moet kunnen uitvoeren en de bevestiging dat ik nog steeds het meest te bieden heb in mijn eigen vakgebied. Ik kreeg terug zelfvertrouwen om problemen en uitdagingen aan te kunnen. Dankzij de luistervaardigheid van Miet ontdek je stap per stap je werkpunten en laat ze je telkens zelf de oplossing vinden. Verrijkend!

DIRK VAN DE VELDE (HR - DIRECTEUR AZ DAMIAAN)

Tijdens onze jaarlijkse beleidsdag met ons directieteam deden we beroep op Bettermindsatwork voor een workshop omtrent ‘burn-out in de zorg’. Az Damiaan heeft de dynamische aanpak van Miet Leijssen enorm geapprecieerd. Als stress- en burnout experte wist zij ons te inspireren en te consulteren rond veerkracht en bevlogenheid als tegenhanger van stress en burnout. Dit alles op een wetenschappelijk onderbouwde manier met een gefundeerde kennis uit de gezondheidszorg. Op een enthousiaste manier wist ze ons directieteam mentaal in beweging te zetten en faciliteerde ze een open dialoog.

BART VANDELOO EN DANNY TIMMERMANS (HR - FINEKO)

Wij zijn blij dat we kozen voor Better Minds at work en de inspirerende lezing van Miet Leijssen over Mentaal Kapitaal. Fineko wil namelijk meer inzetten op veerkracht ter preventie van stress en burnout. We startten met een theatervoorstelling “De Lat” van Sabine Van Lerbeirghe hetgeen een perfecte manier was om dit thema in te leiden. Miet slaagde erin om de aandacht van het publiek vast te houden door het delen van herkenbare voorbeelden en haar expertise in dit domein. We ontvingen diverse positieve reacties van onze medewerkers na de sessie, ook na het lezen van het boek ‘Mentaal Kapitaal’ dat we cadeau deden aan iedereen. We gaan hier verder mee aan de slag door dit thema onder de aandacht te houden en zien uit naar een vervolgsessie!

JOOP (JOURNALIST - DE PERSGROEP)

Ik nam deel aan de training 'stimuleer je veerkracht'. Miet is een prima programmaleider, die goed kan luisteren en ook humor heeft. Ze stelt je meteen op je gemak en dat heeft er toe bijgedragen dat wij vanaf het eerste uur – een dag lang - open en vrij met elkaar hebben kunnen spreken. Ik leerde uit de training vooral over hoe je dagelijkse stress op het werk en algemeen in je leven herkent, de baas blijft en, waar mogelijk, reduceert. Kortom: overeind blijven en dit bij voorkeur op een pro-actieve manier!

SOFIE GUNS (MODULEMANAGER BANABA ADVANCED BUSINESS MANAGEMENT - UCLL)

Miet verzorgde voor ons een gastcollege rond preventie van stress- en burnout. Zo enthousiast zie ik studenten zelden na een verplichte lezing!  In plaats van de geplande 50 minuten die ik nog ging besteden aan het thema stress en burnout werden het bijna twee volle uren ;-) Ze bleven maar met voorbeelden komen over dingen die jij verteld had. Het was echt een leuke les, met oprecht geïnteresseerde studenten! Enkele reacties van studenten: kei toffe madam’, ‘super interessant’, ‘heel toepasbaar, ook voor ons als student’, ‘heel dynamisch’, ‘leuke anekdotes en verhalen’, ‘heel afwisselende voorstelling!

INGE STRAUVEN (HR BUSINESS PARTNER - JBC)

Miet heeft binnen het kader van ons Veerkracht-programma een lezing gegeven over ‘Move your brain-get focused’. Het was een interactieve, inspirerende en energiegevende lezing waarbij je zin kreeg om onmiddellijk aan de slag te gaan en de praktische tips toe te passen op je werking. Het heeft me getriggerd om regelmatig echt in mijn ‘cocon’ te gaan zitten na het bepalen van het tijdstip dat ik mijn olifant wil aanpakken. Miet is sterk aan de slag gegaan met de feedback, input en het kader dat we geschept hebben. Ze maakte zeer vlot de link met de andere lezingen waardoor het geheel benadrukt werd zonder dat er in herhaling gevallen werd. 

ANNE HOFMAN (HR BUSINESS PARTNER - AGENTSCHAP ONDERWIJS EN DIENSTEN)

Miet Leijssen bracht de keynote ‘Mentaal kapitaal’ aan onze 400 medewerkers van AGODI. Ze heeft de gave om het publiek voor zich te winnen met dit helder, en voor sommige medewerkers ongetwijfeld ook confronterend, verhaal. De keynote zorgt ervoor dat je stil staat bij de wijze waarop je je werk plant, in welke mate je stress ervaart, wat de mogelijke valkuilen zijn en hoe je die kan omzeilen. Bovendien spreekt de boodschap elke medewerker aan en geeft de sessie praktische tips om met de inzichten aan de slag te gaan.

Coaching van sporters

MARTIN LEYSEELE - VOETBAL

Tijdens de coaching met Miet heb ik ervaren dat ik alles kwijt kon en er samen naar oplossingen gezocht werd. Ik kwam tot het besef waar ik écht naartoe wil in de voetbal en durfde meer keuzes maken die deze doelstelling ondersteunen. Ik leerde technieken om me beter te concentreren en durfde makkelijker uitreiken naar mensen die me kunnen helpen in mijn groeiproces als voetballer. Ik kon altijd naar haar (online) uitreiken voor vragen of extra tips. Feit dat ze het (top)sportleven kent, vond ik een surplus!

LAURA QUIRIN - POLSSTOKSPRINGEN

Miet heeft me enorm geholpen op sportief vlak, waar het fout liep omwille van te weinig zelfvertrouwen. Het kan heel verhelderend zijn om een gesprek aan te gaan met haar waar de positieve en negatieve punten naast elkaar worden neergelegd en je tot een duidelijker beeld komt waar het in het verleden vaak fout liep. Miet heeft me hierbij enorm geholpen bij het zelf doen zoeken naar oplossingen (wat zeer belangrijk is) en gebruik te leren maken van het inbeelden van het gehele proces waarbij ik mij de bewegingen zie/voel doen. Ze is een zeer warm en positief persoon.

LAUREN VANHEE - HOCKEY

Ik vond het leuk om zelfstandig mee te kunnen zoeken aan een oplossing. Het waren geen gesprekken waar mij werd verteld wat ik moest doen, maar er werd gepraat over mogelijke manieren. Ik mocht dan proberen en kiezen wat mij het beste lag. Ik heb geleerd om de stress en de druk die ik mezelf oplegde van me af te zetten. Niet enkel heb ik het plezier terug gevonden in mijn sport, ik heb ook de stap durven zetten naar een hoger niveau door deze coaching. Bovendien sta ik nu veel rustiger en zelfverzekerder op het hockeyveld.

REFERENTIES - GETUIGENISSEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x