Ontdek hier wat deze specialisaties in coaching mij hebben bijgebracht

Certified Professioneel Coach (Systo)

Tijdens deze diepgaande training ben ik door een ongelooflijk transformatieproces gegaan. Door zelf intensief alle oefeningen te ervaren weet ik als geen ander wat het effect van coaching en bijgevolg therapie is. Ik heb mezelf op een aangename(re) manier leren kennen en beseft dat ik mijn talenten verder wil blijven inzetten in coaching. Ik heb hier de moed en bevestiging gekregen om voldoende trouw te blijven aan wie ik ben. Ik heb anders leren kijken naar mijn opgebouwde ervaring in HR, talentmanagement en mijn rol als coach in het bijzonder.

Stress & burnout coach (HRD Academy)

Alle technieken die een ervaren stress & burnout coach in zijn toolbox moet hebben, heb ik me hier volledig eigen gemaakt.  Gaande van grondige analyse en begrip van de situatie tot cognitieve gedragstherapie (zoals o.a. RET), relaxatie & bewegingstherapie (o.a.mindfulness) tot het aanpakken van stress & burnout (beleid) op de werkvloer.

Als Stress- en Burnoutcoach ben ik erkend door VESB

Solution Focused Coachen (Ilfaro)

Bij Ilfaro zijn ze meesters in solution focused coaching. Ik leerde er 'de stiel' ten volle! Het bracht me dichter bij mijn passie en het ontdekken van een subtiele manier van zaken 'vastpakken', de blik van de klant van probleem naar wens te laten kantelen en te begeleiden naar eerste mogelijke ministapjes op weg naar verandering. Allemaal op tempo en op eigen aangeven van de klant.
Keep it simple zeggen ze wel eens, yeah right, lastig als je in een warboel van problemen zit? En toch, simpel werkt het best voor iedereen. Het is de kunst om het zo te maken. Fantastisch dat ik hier deze kunst mocht leren!

Masterclass Systemisch Coachen (Systo)

Systemisch werken gaat ervan uit dat iedereen wordt beïnvloed door de systemen waarvan hij of zij deel uitmaakt. Je eigen familie is zo’n systeem, maar ook de organisatie waarbinnen je werkt, een vereniging, een team of je sociale omgeving. Wat er in zo’n systeem allemaal gebeurt en de plaats die jij erin inneemt, bepalen (vaak onbewust) wat je doet en waarom.

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Systemisch werken kan leiden tot acceptatie, maar biedt ook een sleutel tot oplossingen.

 

Insights Discovery Practioner

 

Insights Discovery is een krachtig instrument dat uitgaat van psychologische voorkeuren en gebruikt de 4 kleuren rood, geel, blauw en groen om het persoonlijkheidsprofiel van medewerkers te bepalen en zo zelfinzicht, communicatie, productiviteit en organisatieontwikkeling te bevorderen.

 

Het Insights Discovery systeem is uitermate geschikt voor het stimuleren van de motivatie en effectiviteit van uw medewerkers, managers en teams via een verhelderend inzicht in hun eigen manier van denken, werken en communiceren. Daarnaast leer je ook inschatten welk kleurenpallet je collega’s en je team inzetten, om zo tot een betere verbinding te komen. 

Wens je hierrond een training te boeken? contacteer me op info@mietleijssen.be

 

Ontdek hier wat deze specialisaties in coaching mij hebben bijgebracht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x