MIET ME

Heb je vragen of ben je in twijfel of mijn coaching wel iets voor jou is?
Wil jouw bedrijf actief werken aan welzijn of talent coaching, maar is het nog niet duidelijk hoe dit in z’n werk gaat?
Geen probleem.

MEET ME HALFWAY

Een eerste stap is altijd een gratis kennismakingsgesprek. Het is van belang dat we elkaar leren kennen, want om samen antwoorden te vinden, is vertrouwen en de juiste 'klik' de basis. Tevens bespreken we in dit gesprek je persoonlijke doelstellingen voor coaching of consulting.


MEET THE EXPECTATIONS

Wat mag je verwachten in onze samenwerking?

Energie                         

Het resultaat van mijn coaching is niet alleen dat jij je persoonlijke doelstellingen behaalt, maar óók dat jij ontwikkelt en groeit als mens zodat je steviger in je schoenen staat. Zorgen en stress zet je voortaan om in positieve actie, waarbij je snel en creatief schakelt. Je voelt de energie terug stromen en weet hoe je je eigen leven in beweging kan zetten of net terug tot rust brengen.

Warmte                     

Het kan mij echt schelen hoe het met je gaat en waarmee je worstelt. Ik hanteer een persoonlijke aanpak op maat van jouw vraag. We gaan vertrouwelijk met elkaar om en je mag je verwachten aan open en eerlijke communicatie. Beschouw me als een gids, een spiegel, een sparring partner, een talentenzoeker op je weg. 

Doelgericht               

We gaan concreet aan de slag en kijken naar wat werkt voor jou of jouw bedrijf om van daaruit kleine stappen in vooruitgang te zetten. Ik zorg voor een gestructureerde aanpak en de toepasbaarheid in de praktijk. Hoewel ik een logische volgorde hanteer, durf ik dus volledig afwijken van het voorziene ‘raamwerk’. Jouw resultaat primeert, niet mijn comfort.

Professionele drive     

Als bedrijf mag je rekenen op een professioneel en straight-forward advies waarbij mijn consultancy, inspiratiesessies en workshops steeds gebaseerd zijn op wetenschappelijke gebaseerde methodes of bewezen expertise. Met het nodige enthousiasme en drive garandeer ik een optimale en transparante samenwerking waarbij uw bedrijf stappen heeft gezet op vlak van stressmanagement, talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.

Positief                      

Ik sta positief en gepassioneerd in het leven en pas een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in mijn coachings, trainingen en workshops. Mensen appreciëren mijn enthousiasme, positieve drive en warm-menselijke aanpak.

 

MEET US

Trots en dankbaar over de fijne samenwerking met deze partners!


  

 

 

 

MIET ME

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x