MIET

Hallo, nice to ‘Miet’ you…


Wil jij ontdekken wat wél werkt voor jou of je organisatie?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Miet en ik coach, train en inspireer sporters en mensen in het bedrijfsleven om met meer focus in het leven te staan. Samen ontdekken we wat werkt voor jou om de energie te herwinnen en je veerkracht te versterken. Welkom in mijn praktijk in Leuven, Heverlee of online!

Bedrijven doen beroep op mijn expertise aangaande focus, veerkracht en talent management via coaching, training en consultancy, ondersteund door de nieuwste inzichten uit de positieve en neuropsychologie.

Nice to 'Miet' you!

Diploma's/specialisaties 

Executive Career & Mental Coach - Trainer - HR Consultancy

Ruim 15 jaar ervaring in Human resources in KMO's en grote ondernemingen.

Ruim 15 jaar ervaring met competitiesport (zelf paardrijden beoefend: jumping, dressuur en eventing, veel affiniteit met de (top)sportwereld, interesse in verschillende sportdisciplines)

Master in de arbeidssociologie met aanvulling uit arbeidsspsychologie en HRMmanagement

Certified Professional Coach met specialisaties in

  • Loopbaancoaching
  • Sportpsychologische thema's
  • Stress & burnoutcoaching - erkend door VESB
  • Solution focused coaching
  • Systemisch coachen
  • Teamcoaching, ICF Certified (International Coach Federation)

Insights Discovery Practitioner

Bijscholingen in Positieve Psychologie, Neuropsychologie, Sportpsychologie, ACT (Acceptance & Commitment Therapy), Cognitieve gedragstherapie, NLP (Neurolinguistisch programmeren), Voice Dialogue,...

Ik blijf me steeds verder ontwikkelen in coaching en verdiep me in de (veer) kracht van individuen en organisaties.

Wat mag je verwachten in onze samenwerking?

Doelgericht               

We gaan concreet aan de slag en kijken naar wat werkt voor jou of jouw bedrijf om van daaruit kleine stappen in vooruitgang te zetten. Ik zorg voor een gestructureerde aanpak en de toepasbaarheid in de praktijk. Hoewel ik een logische volgorde hanteer, durf ik dus volledig afwijken van het voorziene ‘raamwerk’. Jouw resultaat primeert, niet mijn comfort.

Wetenschappelijk   

Je kan rekenen op een straight-forward en professionele aanpak, steeds gebaseerd op wetenschappelijke gebaseerde methodes uit de positieve en neuropsychologie en uiteraard bewezen expertise. Ik pas een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in mijn coachings, trainingen en workshops.

Energie                         

Het resultaat van mijn coaching en consultancy is niet alleen dat jij je persoonlijke doelstellingen behaalt, maar óók dat jij ontwikkelt en groeit als mens zodat je steviger in je schoenen staat. Zorgen en stress zet je voortaan om in positieve actie, waarbij je snel en creatief schakelt. Je voelt de energie terug stromen en weet hoe je je eigen leven in beweging kan zetten of net terug tot rust brengen. Klanten appreciëren mijn enthousiasme, positieve drive en warm-menselijke aanpak.

Warmte                     

Het kan mij echt schelen hoe het met je gaat en waarmee je worstelt. Ik hanteer een persoonlijke aanpak op maat van jouw vraag. We gaan vertrouwelijk met elkaar om en je mag je verwachten aan open en eerlijke communicatie. Beschouw me als een gids, een spiegel, een sparring partner, een talentenzoeker op je weg.

Lees hier wat klanten zeggen over mijn coaching & consulting

'Be the person you want to meet!'

 

MIET

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x