MIET

Hallo, nice to ‘Miet’ you…


Mijn missie

Ik hou er van om sporters en mensen in het bedrijfsleven in beweging te zetten, om ze mentaal in topconditie te brengen om focus en veerkracht te versterken. Ik werk op individuele basis waarin we in een vertrouwelijke sfeer op zoek gaan naar de veranderingen die je wil realiseren in je job of je (sport) prestaties.

Bedrijven garandeer ik een optimale en transparante samenwerking om effectief stappen te zetten op vlak van stressmanagement, talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Mijn consultancy, workshops & coachings hebben impact op het verhogen van het engagement, productiviteit en veerkracht van individuen, teams en bedrijven. 

'Doe meer van wat werkt!’ is mijn motto. Ik geloof sterk in de kracht die mensen zelf hebben om hun eigen leven (terug) vorm te geven. Ik heb oog voor talenten van mensen en het ontwikkelen van hun potentieel.

Diploma's/specialisaties 

Ruim 15 jaar ervaring in Human resources in KMO's en grote ondernemingen.

Ruim 15 jaar ervaring met competitiesport (zelf paardrijden beoefend: jumping, dressuur en eventing, veel affiniteit met de (top)sportwereld, interesse in verschillende sportdisciplines)

Master in de arbeidssociologie met aanvulling uit arbeidsspsychologie en HRMmanagement

Certified Professional Coach met specialisaties in

  • Loopbaancoaching
  • Sportpsychologische thema's
  • Stress & burnoutcoaching - erkend door VESB
  • Solution focused coaching
  • Systemisch coachen

Insights Discovery Practitioner

Bijscholingen in Positieve Psychologie, Neuropsychologie, Sportpsychologie, ACT (Acceptance & Commitment Therapy), Cognitieve gedragstherapie, NLP (Neurolinguistisch programmeren), Voice Dialogue,...

Ik blijf me steeds verder ontwikkelen in coaching en verdiep me in de (veer) kracht van individuen en organisaties.

Wat mag je verwachten in onze samenwerking?

Doelgericht               

We gaan concreet aan de slag en kijken naar wat werkt voor jou of jouw bedrijf om van daaruit kleine stappen in vooruitgang te zetten. Ik zorg voor een gestructureerde aanpak en de toepasbaarheid in de praktijk. Hoewel ik een logische volgorde hanteer, durf ik dus volledig afwijken van het voorziene ‘raamwerk’. Jouw resultaat primeert, niet mijn comfort.

Wetenschappelijk   

Je kan rekenen op een straight-forward en professionele aanpak, steeds gebaseerd op wetenschappelijke gebaseerde methodes uit de positieve en neuropsychologie en uiteraard bewezen expertise. Ik pas een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in mijn coachings, trainingen en workshops.

Energie                         

Het resultaat van mijn coaching en consultancy is niet alleen dat jij je persoonlijke doelstellingen behaalt, maar óók dat jij ontwikkelt en groeit als mens zodat je steviger in je schoenen staat. Zorgen en stress zet je voortaan om in positieve actie, waarbij je snel en creatief schakelt. Je voelt de energie terug stromen en weet hoe je je eigen leven in beweging kan zetten of net terug tot rust brengen. Klanten appreciëren mijn enthousiasme, positieve drive en warm-menselijke aanpak.

Warmte                     

Het kan mij echt schelen hoe het met je gaat en waarmee je worstelt. Ik hanteer een persoonlijke aanpak op maat van jouw vraag. We gaan vertrouwelijk met elkaar om en je mag je verwachten aan open en eerlijke communicatie. Beschouw me als een gids, een spiegel, een sparring partner, een talentenzoeker op je weg.

Lees hier wat klanten zeggen over mijn coaching & consulting

 

'Be the person you want to meet!'

 

MIET

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x