Loopbaanbegeleiding Leuven

Meer voldoening halen uit je werk? 

Hoe vind je een job die bij je past? 

Op zoek naar kwalitatieve loopbaanbegeleiding Leuven?

Loopbaancoach Miet Leijssen gaat samen met jou op zoek naar de sleutel tot duurzaam, gezond en gelukkig werken. Vanuit haar praktijk in Leuven ondersteunt Miet werknemers en zelfstandigen bij hun persoonlijk loopbaantraject, van eerste kennismaking tot betrokken opvolging.

Loopbaanbegeleiding Leuven met een persoonlijke focus

Een goede werksfeer, een evenwichtige work-life balance, vlotte communicatie met het management, … Je goed in je vel voelen op je werk is vaak een optelsom van verschillende factoren. Maar wat doe je als je geen plezier meer hebt in je werk? Hoe kan je werkstress verminderen? En hoe ga je om met collega’s die op een andere golflengte zitten?

Een loopbaancoach begeleidt je van start tot stop bij obstakels, twijfels en onzekerheden op je carrièrepad. Miet Leijssen biedt loopbaanbegeleiding in de ruime regio rond Leuven en helpt je om met voldoende zelfvertrouwen de controle te nemen over je huidige werksituatie.

Ontdek, ontluik en ontwikkel je loopbaan-ID 

Je ongelukkig voelen op je werk, hoeft niet meteen te betekenen dat je van job moet veranderen. Integendeel! Een succesvolle carrièreswitch is mogelijk, maar je kan ook opnieuw plezier vinden in je huidige functie. We zoeken het samen uit en verdiepen ons in enkele basisvragen: Wat kan je? Wat doe je graag? Waar krijg je energie van? Tijdens het loopbaantraject richt je de blik naar binnen en ga je samen met Miet op zoek naar je unieke skills en kerntalenten.

Loopbaancoach Miet luistert, neemt haar tijd en helpt je op weg met een gestructureerd stappenplan en interactieve oefeningen. Zo ontwikkel je je eigen loopbaan-ID en creëer je inzicht in je unieke professionele missie

Jouw loopbaan-ID ontdekken? Boek hier >>


“Loopbaanbegeleiding start bij het unieke palet van je persoonlijke interesses. Tijdens een brainstretch brengen we zowel je technische vaardigheden als soft skills helder in kaart. Zelfreflectie die verder rijkt dan alleen je diploma’s!”
- Miet Leijssen, loopbaancoach Leuven -

Loopbaancheques online bestellen? Wat zijn de voorwaarden?

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige
  • Je hebt minimum 7 jaar werkervaring als werknemer of zelfstandige
  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques.

Loopbaanbegeleiding Leuven?
Great to Miet you!

Miet begeleidt, inspireert en coacht mensen naar meer werkgeluk. Sta je aan de start van je carrière? Of heb je al heel wat jaren op de teller? Ongeacht je leeftijd of professionele achtergrond, gaat Miet samen met jou op zoek naar een werksituatie die je waarden en wensen weerspiegelt.

De sessies loopbaanbegeleiding gaan door in haar praktijk in Leuven of in de Sportpraktijk in Heverlee. Om een betrokken opvolging te garanderen, begeleidt ze je ook online via mail, Facetime, Skype, Whatsapp, Zoom, Whereby of Microsoft Teams.


Loopbaanbegeleiding Leuven: referenties

Een warme, sympathieke en to-the-point loopbaancoach die perfect aanvoelde hoe ze mij moest benaderen. Werken aan zelfkennis en zelfzekerheid in een sfeer van rust en vertrouwen. Een persoonlijke aanpak die een instant boost en nieuwe inzichten hebben gegeven. Het is maar een greep uit de getuigenissen van mijn klanten die gekozen hebben voor loopbaanbegeleiding. Lees even mee:


“Binnen de wildgroei aan loopbaanbegeleiders koos ik voor de dichtstbijzijnde coach en zo kwam ik bij Miet terecht en ik heb er geen spijt van! Eén, er komen sowieso geen computers aan te pas. Twee, zoals het een echte coach betaamt heeft Miet me geholpen om mijn eigen oplossingen te vinden. Méér nog, nadat de nieuwe richting helder en duidelijk was heeft ze me bovendien in contact gebracht met een potentiële werkgever. En vandaag ben ik daar aan de slag en terug helemaal in lijn met wat ik wil doen en belangrijk vind. Twijfel dan ook geen seconde om haar aan te bevelen. Glad to have met Miet!" – Frederik Van den Bossche – Business Manager

“Ik had 6 jaar geleden al eens loopbaanbegeleiding gevolgd. Nu heb ik de stap naar Miet gezet en dit overstijgt mijn verwachtingen. Het gaat zoveel verder dan spreken over een mogelijke carrièrewissel. Ik vond mijn plek terug in het geheel: job, relatie, mama,...” Sophie Nauwelaerts – Project manager

Loopbaanbegeleiding Leuven gezocht? Gevonden!

Miet leert je graag beter kennen tijdens een eerste gratis kennismakingsgesprek.


Voor meer referenties --> Neem hier een kijkje >>



{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x