WORKSHOPS & INSPIRATIESESSIES

Workshops & inspiratiesessies

Workshops zijn een afwisseling tussen praktische oefeningen (individueel en in groep) en  theorie (inzichten en wetenschappelijk onderbouwde modellen). In beperkte groep (12 à 20 personen) gaan deelnemers gedurende een halve dag (3u) zelf aan de slag rond een bepaald thema en maken ze een actieplan op omtrent het onderwerp.

Inspiratiesessies zijn interactieve sessies voor grotere groepen (vanaf 20 personen tot +100 personen) en duren +/- 1u.


Een greep uit het aanbod:

Referenties:
Miet is expert op vlak van focus en hét aanspreekpunt voor mental coaching (breintraining – neuropsychologie) en sportpsychologische thema’s. Als trainer van workshops rond focus, work-life en veerkracht vind je die kruisbestuiving tussen de sport en bedrijfswereld terug in haar aanpak. Ze is coach in hart en nieren die sterk gelooft in de kracht van mensen om hun eigen leven richting te geven door weer te focussen op wat écht bij hen past.

Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. Vanuit haar verleden in de competitiesport, zet Miet je met haar dynamische combinatie van expertise en mensenkennis (terug) in beweging.  -Elke Geraerts, Better Minds at Work-WORKSHOPS & INSPIRATIESESSIES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x