Miet Leijssen - Coaching & Consulting

ABOUT MIET

Hallo, nice to ‘Miet’ you…

Als coach, trainer en senior recruiter heb ik een ruime ervaring in de bedrijfswereld opgedaan. Door duizenden mensen te interviewen, managers en directeurs te begeleiden in talentbeslissingen, heb ik een grote mensenkennis opgebouwd, ondersteund door de wetenschappelijke inzichten van mijn studies in arbeidssociologie en psychologie.

Energie staat centraal in mijn leven

Ik durf te stellen dat dit besef er niet zonder slag of stoot is gekomen. Mijn werk en mijn leven heeft niet altijd over een leien dakje gelopen. Waar wel? En toch...ieder zijn verhaal is uniek.
Jaren had ik er alles aan gedaan om het competitiebeest in mij te voeden zowel professioneel als privé en vroeg ik me op een bepaald moment af: waarom doe ik dit allemaal? Wat wil ik bewijzen en voor wie? 
Dit werd een mooi proces van zelfontplooiing en bewuster keuzes gaan maken om meer harmonie te creëren in mijn werk en mijn leven, om zelf te blijven waken over symptomen van stress en burnout en het voortdurend blijven werken aan mijn zelfvertrouwen. Zo vond ik de kracht om te blijven gaan voor wat mij gelukkig maakt. Het heeft me geleerd om mild te zijn voor mezelf, om helder en eerlijk te kijken naar wie ik ben, wat ik graag doe en wat ik wil betekenen. Het heeft me gebracht tot de plaats waar ik nu sta, waarvan deze website een weerspiegeling is.

Mijn missie

Ik hou er van om mensen in beweging te zetten, om ze mentaal en fysiek terug in balans te brengen en de energie terug te laten stromen. Ik werk op individuele basis waarin we in een vertrouwelijke sfeer op zoek gaan naar de veranderingen die je wil realiseren in je job, je relaties of je gezondheid.

Daarnaast is het mijn grote missie om bij alle bedrijven het thema ‘welzijn op het werk’ op de strategische agenda te zetten.  Geboeid door de invloeden van omgevingen en prikkels op individuen en organisaties wil ik een bijdrage leveren aan het verhogen van het engagement, productiviteit en veerkracht van individuen, teams en bedrijven.

Mijn geheim

'Doe meer van wat werkt!’ is mijn motto. Daarom dat ik me steeds verder blijf ontwikkelen in coaching en me verdiep in de (veer) kracht van individuen en organisaties. Ik geloof sterk in de kracht die mensen zelf hebben om hun eigen leven (terug) vorm te geven. Ik heb oog voor talenten van mensen en het ontwikkelen van hun potentieel.

Diploma's/specialisaties

Master in de arbeidssociologie met aanvulling uit arbeidsspyschologie en HRMmanagement

Certified Professional Coach met specialisaties in

  • Loopbaancoaching
  • Stress & burnoutcoaching - erkend door VESB
  • Solution focused coaching
  • Systemisch coachen

Insights Discovery Practitioner

Lees hier wat deze opleidingen voor mij betekend hebben 

Bekijk hier mijn volledig CV

 

'Be the person you want to meet!'

 

ABOUT MIET

Waversebaan 26 - 3001 Leuven
info@mietleijssen.be
T +32 478 99 79 35
Privacy
Disclaimer
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x